Τι είναι το Έξυπνο Σπίτι

Είναι ένα αυτοματοποιημένο σπίτι, στο οποίο έχετε τον απομακρυσμένο έλεγχο βασικών λειτουργιών όπως η ασφάλεια, η θέρμανση, ο φωτισμός, η διαχείριση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών! Είναι δηλαδή ένα σύνολο των αυτοματισμών, με τους οποίους ομαδοποιούνται, οργανώνονται και αυτοματοποιούνται πολλές από της λειτουργίες μιας κατοικίας.

smart home

Ο απομακρυσμένος έλεγχος γίνεται μέσω της συσκευής του κινητού τηλεφώνου σας (smartphones) με ειδικές εφαρμογές, οι οποίες δίνουν εντολή στα αυτοματοποιημένα συστήματα στο σπίτι.

Με τον τρόπο αυτό, έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του σπιτιού σας κάθε στιγμή και εξοικονομήσείτε αποτελεσματικά ενέργεια και χρήματα.

Είναι εύκολο να κάνω το σπίτι μου "έξυπνο";

Η μετάβαση στο «έξυπνο», αυτοματοποιημένο σπίτι δεν απαιτεί πάντα ευρείες και κοστοβόρες αλλαγές. Εξαρτάται από ο ποιές λειτουργίες επιθυμείτε να ελέγχεται απομακρυσμένα και τις υφιστάμενες ηλεκτρολογικές εγκατασταστάσεις στο σπίτι σας.

Η Electro Energy μπορεί να σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε το σπίτι σας, με την αναλυτική μελέτη των ενεργειακών αναγκών σας, την κατάρτιση της πλέον συμφέρουσας τεχνο-οικονομικής προσφοράς, την εγκατάσταση και την υποστήριξη τέτοιων συστημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλες τις δυνατότητες και τις διαδικασίες που απαιτούνται.

 

Go to top