Κερδίστε έως 85% στο ρεύμα σας

eksikonomisi energiasΜε την αντικατάσταση των παραδοσιακών λαμπτήρων από λαμπτήρες τεχνολογίας LED, μπορείτε να μειώσετε αισθητά το λογαριασμό του ρεύματος στην κατοικία ή την επιχείρησή σας.

Γενικά οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας συμβάλουν στην οικονομία, την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας. Συνοπτικά, τα βασικά πλεονεκτήματα των λαμπτήρων LED είναι:

  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με άλλες τεχνολογίες φωτισμού
  • Υψηλή απόδοση
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Μηδενική εκπομπή ακτινοβολίας και χαμηλή εκπομπή θερμότητας

Επίσης οι λαμπτήρες LED μπόρουν να συνδυαστούν με αισθητήρες κίνησης και μπορούν να ελεγχθούν και να προγραμματιστούν εύκολα μέσω τηλεχειριστηρίου.

Πως μπορώ να αντικαταστήσω τους λαμπτήρες;

Η αντικατάσταση των κοινών λαμπτήρων (παλαιού τύπου) με λαμπτήρες LED μπορεί να γίνει εύκολα, αρκεί να γίνει η σωστή πρόβλεψη και η αντιστοίχη του παλαιού λαμπτήρα με τους νέους λαμπτήρες LED. Πρέπει να δοθεί προσοχή στον τύπο του παλαιού λαμπτήρα, στον τύπο και τη σκοπιμότητα χρήσης και το είδος του φωτός που χρειάζεστε.

Η Electro Energy μπορεί να σας βοηθήσει με υπεύθυνο τρόπο στο σχεδιασμό της βέλτιστης λύσης στον τεχνητό φωτισμό (αντικατάσταση λαμπτήρων με LED, αυτοματισμοί, κλπ), καθώς και την εγκατάσταση και την συντήρηση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας στην κατοικία ή την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλες τις δυνατότητες και τις διαδικασίες που απαιτούνται.

Go to top